Φτιάξτε ενα έξυπνο καθρέφτη για το μπάνιο σας

0
Ο Max Braun είναι ένας προγραμματιστής που σκέφτηκε να κάνει τον καθρέφτη του μπάνιου του πολύ πιο λειτουργικό από όλους τους άλλους.  ......

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να υλοποιήσει την ιδέα του δεν έβρισκε αυτό που ήθελε και με φθηνά υλικά αποφάσισε να το δημιουργήσει αυτός.
Χρησιμοποίησε μια Κινέζικη οθόνη του εμπορείου ένα Fire TV stick όπου τρέχει η εφαρμογή που έγραψε και κατάφερε να βλέπει στον καθρέπτη του μπάνιου ζωντανές πληροφορίες για τον καιρό την ώρα αλλά και ειδήσεις που τον ενδιαφέρουν.
Μάλιστα για τον καιρό εμφανίζονται ακόμη και γραφικά όπως ήλιος βροχή συννεφιά και άλλα.
Στον καθρέφτη δεν υπάρχει διεπαφή του χρήστη αφού μπορεί και αντιδρά σε φωνητικές εντολές του χρήστη εκτελώντας τις διάφορες λειτουργίες.

Δυστυχώς η εφαρμογή που έγραψε είναι μόνο για Android για να τρέχει στο Fire TV αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το Chromecast η ένας Nexus Player.
Δείτε τις εικόνες πιο κάτω με το εκπληκτικό αποτέλεσμα και αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να κατεβάσετε και εσείς την εφαρμογή apk για android από τον σύνδεσμο εδώ και δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από την σελίδα του δημιουργού εδώ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !