Ένα έξυπνο λουράκι που παίρνει καρδιογράφημα

0
Η εταιρία AliveCor δημιούργησε ένα λουράκι για το Apple Watrch με το οποίο μπορεί ο χρήστης να πάρει ένα καρδιογράφημα κανονικό οπουδήποτε και αν βρίσκετε.  ....


Το λουράκι αυτό ονομάζεται "Καρδιά Band" και έχει δυο αισθητήρες με δύο ηλεκτρόδια στην εξωτερική πλευρά.
Το μόνο που χρειάζεται για να κάνετε ένα Η.Κ.Γ. είναι να ανοίξετε την εφαρμογή όπου για ένα χρονικό διάστημα μετρά και κατόπιν να βάλετε τα δάχτυλα σας στους αισθητήρες.
Τα δεδομένα αποθηκεύονται στη εφαρμογή του iphone και μπορούν να αποσταλούν σε κάποιον γιατρό.
Ιδιαίτερα χρήσιμη καινοτομία για όσους πάσχουν από κολπική μαρμαρυγή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή. Παραβιάσεις του παλμού μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι πιο συχνή μετά την ηλικία των 55. Τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας είναι αίσθημα παλμών της καρδιάς, ζάλη, λιποθυμία, δύσπνοια και ενώ συχνά οι άνθρωποι δεν μπορούν καν να υποψιαστούν πως αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Σύμφωνα με τις στατιστικές, η ασθένεια πλήττει έως και 2% του πληθυσμού.
Η AliveCor είχε δημιουργήσει αντίστοιχη θήκη για το iphone με αυτή τη δυνατότητα αλλά μόλις το 2014 κατάφερε να πάρει άδεια από την FDA για polish χωρίς συνταγή γιατρού.
Το νέο λουράκι θα είναι διαθέσιμο στο τέλος της άνοιξης και το κόστος του αξεσουάρ δεν θα υπερβαίνει τα $ 199.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !