Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple άνοιξε εφαρμογή για να δοκιμάσετε τα λουράκια της

Όπως ενημερωθήκατε και από την παρουσίαση της περασμένης Δευτέρας η Apple κυκλοφόρησε κάποια νέα λουράκια για το Apple Watch για να έχει την προσωπικότητα που θέλετε το ρολόι σας.  .....

Όμως αναρωτιέστε πως θα φαίνεται το λουράκι στο δικό σας μοντέλο του Apple Watch πριν προβείτε στην αγορά του?
Τώρα η Apple έχει δημιούργησε μια καινούργια ενότητα στην σελίδα της όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα λουράκια της στο δικό σας μοντέλο αλλά και ακόμη το θέμα που χρησιμοποιείτε συχνότερα για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα  ποιο είναι.
Έτσι αν θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις επιλογές σε όλα τα μεγέθη τότε επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια