Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple για τα ασύρματα ακουστικά του iPhone 7

Πληροφορίες θέλουν το επόμενο iPhone 7 να μην έχει υποδοχή για τα ακουστικά 3.5mm και η υποστήριξη τους να γίνετε είτε ασύρματα είτε και από την υποδοχή φόρτισης Lightning. .....

Ήδη η Apple από το 2012 είχε καταθέσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τα μελλοντικά ακουστικά που όπως περιγράφεται στο δίπλωμα αποτελούνται από δυο καλώδια.
Το ένα καλώδιο συνδέει το αριστερό με το δεξί ηχείο και το δεύτερο μπορεί να συνδεθεί το ένα άκρο με την συσκευή και το άλλο με μια σύνδεση που ίσως να είναι μαγνητική, με τα ακουστικά για να φορτιστούν η και να χρησιμοποιηθούν σαν καλωδιακά αντί για ασύρματα.
Το πρωτόκολλο της ασύρματης σύνδεσης μπορεί να είναι η από το WiFi η και από το Bluetooth.
Μέσα στο 2014 η Apple αποφάσισε να ανοίξει την σύνδεση Lightning για τρίτους κατασκευαστές όπου δημιουργήθηκαν ακουστικά που λειτουργούν με αυτή την σύνδεση.
Έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε αυτά τα ακουστικά να συμπεριλαμβάνονται στο iphone 7 αυτό το χρόνο.Σχόλια