Η Apple κέρδισε την πρώτη εκδίκαση για υποχρεωτικό άνοιγμα του λειτουργικού της

0
Το δικαστήριο της Νέας Υόρκης αρνήθηκε να υποχρεώσει να υποχρεώσει την Apple μετά από απαίτηση του FBI να ανοίξει το λειτουργικό της το IOS σύμφωνα με την σημερινή απόφαση που εκδικάστηκε.  ....

Έτσι πλέον η Apple έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στην απαίτηση πρόσφατα, του δικαστηρίου στην Καλιφόρνια που απαιτούσε από την Apple να συνεργαστεί με το FBI ανοίγοντας το λειτουργικό της.
Το πρώτο δικαστήριο είχε κατατεθεί τον περασμένο Οκτώβριο και η απόφαση που βγήκε σήμερα δικαιώνει την Apple που αρνείται να συνεργαστεί.
Η απόφαση στηρίζεται στο ότι κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει την εταιρία να κάνει ένα προϊόν της ευάλωτο σε οποιονδήποτε.

Η Apple κατανοεί το πρόβλημα που υπάρχει με την συγκεκριμένη συσκευή που κατείχε ο τρομοκράτης του San Bernardino αλλά θα πρέπει όπως αναφέρει να σκεφτούμε και την ασφάλεια όλων των υπολοίπων χρηστών που θα κινδύνευε σε αντίθετη περίπτωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !