Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύντομα το Apple Watch θα μπορεί να καλέσει βοήθεια όταν απαιτείται

Είναι γνωστό πως η Apple στο ρολόι της θέλει να προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες που αφορούν την υγεία μας.  ....

Ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατοχύρωσε η Apple δείχνει πως με την βοήθεια των αισθητήρων το Apple Watch θα μπορεί να εντοπίσει ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, μια πλημμύρα, πυρκαγιά, πτώση, ή μια καρδιακή προσβολή και να καλέσει αυτόματα ένα τηλεφωνικό αριθμό που θα προσθέσετε για σπεύσει να σας βοηθήσει.

Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο ιδιαίτερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την καρδιά τους αλλά και σε υγειές ανθρώπους.
Μπορεί αυτό το χαρακτηριστικό να το δούμε σύντομα σε επόμενες αναβαθμίσεις η τον Σεπτέμβριο μαζί με το ios 10


Σχόλια