Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πώς να ενημερώσετε το Apple Watch σας στο watchOS 2.2

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την παρουσίαση και την κυκλοφορία του ios 9.3 η Apple έκανε διαθέσιμο και το watchOS (έκδοση 2.2) στους χρήστες.  ......

Θα βρείτε πολλά νέα χαρακτηριστικά για να απολαύσετε όπως περισσότερες λειτουργίες στους χάρτες με νέα διεπαφή όπως της Google, παρακολουθεί με ακρίβεια τον καρδιακό ρυθμό σας, ενώ είστε σε κατάσταση ηρεμίας προσθήκη νέων γλωσσών και άλλα.
Για να ενημερώσετε το ρολόι σας θα πρέπει να έχετε στο iphone σας που είναι συνδεμένο το ios 9.3
Ανοίξτε την εφαρμογή του ρολογιού στο iphone σας και στην επιλογή "Γενικά" πατήστε το "Ενημέρωση λογισμικού"  αφού βεβαιωθείτε πως έχετε 50% στην μπαταρία του και είναι συνδεμένο στο φορτιστή του.
Τώρα μέχρι να γεμίσει η γραμμή προόδου θα πρέπει να μην κλείσετε ούτε το iphone σας και φυσικά ούτε το ρολόι σας.

Αν τυχόν σας κολλήσει κατά την διαδικασία κάντε επανεκκίνηση του ρολογιού πατώντας το κουμπί power και ταυτόχρονα την ψηφιακή Crown μέχρι να ανοίξει πάλι.
Το ρολόι μόλις ολοκληρώσει την διαδικασία θα κάνει επανεκκίνηση και θα ανοίξει μόνο του όπου και μπορείτε πλέον να το απολαύσετε


Σχόλια