Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέος λογαριασμός υποστήριξης από την Apple στο Twitter

Ένα νέο λογαριασμό δημιούργησε σήμερα η Apple στο κοινωνικό δίκτυο του twitter με σκοπό την υποστήριξη αλλά και συμβουλές για τα προϊόντα της.  .....

Ήδη από τις πρώτες ώρες κιόλας όπως είναι φυσικό χιλιάδες άνθρωποι ακολουθούν τον λογαριασμό όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε και να πληροφορηθείτε για διάφορα προϊόντα και φυσικά για επικοινωνία σε διάφορα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζεται.

Είναι ο πρώτος επίσημος λογαριασμός της Apple μετά από σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του twitter εκτός από κάποιους λογαριασμούς που αφορούν συγκεκριμένα προϊόντα της όπως την Apple μουσική.
Αν θέλετε να ακολουθήσετε και εσείς το νέο λογαριασμό @AppleSupport μπορείτε να τον βρείτε στην σελίδα εδώ.

Σχόλια