Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ανοίγει αυτή την εβδομάδα στην Κίνα το μεγαλύτερο Apple Store του κόσμου

Η Κίνα εξελίσσεται στην μεγαλύτερη κερδοφόρα αγορά για την Apple και που αλλού διάλεγε η εταιρία να φτιάξει το μεγαλύτερο της κατάστημα?  ......

Έτσι αυτή την εβδομάδα στην πόλη Giant Dalian με πάνω από 6 εκατομμύρια κατοίκους θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο κατάστημα της Apple.
Το κτίριο ξεκίνησε την θεμελίωση το 2012 αλλά από τότε είχε αφαιρεθεί το πανό που ανακοίνωνε την δημιουργία του Apple Store και τώρα επιβεβαιώθηκε διά στόματος του Tim Cook.
Πρόκειται για ένα τεράστιο συγκρότημα εμπορικού κέντρου με το Ελληνικό όνομα "Ολυμπία" και με αυτό η Apple αγγίζει τον στόχο της για 40 καταστήματα μέσα στο 2016 στην Κίνα.
Οι πόρτες το νέου καταστήματος θα ανοίξουν το πρωί στις 19 Μαρτίου.


Σχόλια