Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple επιλέγει οθόνες OLED για το iPhone το 2017

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ιαπωνικού Nikkei η Apple σχεδιάζει να προσθέσει οθόνες OLED στο iphone το 2017 που πιθανόν να είναι το iphone 7S.  ....

Η μετάβαση από τις οθόνες LCD που υπάρχουν τώρα στα iphone στις OLED έχει ήδη προγραμματιστεί με τους κατασκευάστε οθονών την LG και την Samsung.
Σκοπός αυτής της μετάβασης είναι να γίνει το iphone ακόμη πιο ανταγωνιστικό και αποτελεί πόλος έλξης ακόμη και για τους χρήστες των Android συσκευών αλλά και λόγος για να αναβαθμίσει κάποιος την συσκευή του.
Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες το κόστος της συμφωνίας έχει φτάσει στο ποσό των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την επένδυση.
Αν και οι πληροφορίες έλεγαν πως αυτό θα γινόταν στο 2018 η Apple αποφάσισε να επισπεύσει την δρομολόγηση του σχεδίου της για του χρόνου.

Η Apple έχει προσθέσει οθόνες OLED σε ένα από τα προϊόντα της και φυσικά πρόκειται στο Apple Watch που από την κυκλοφορία του έχει αυτού του είδους την οθόνη για καλύτερη ευκρίνεια ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.


Σχόλια