Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα θα έχουμε αναβάθμιση του ios 9.3 για το πρόβλημα των συνδέσμων

Όπως αναφερθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες ένα σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στο safari αλλά και στα mail με την κυκλοφορία του ios 9.3 όπου έφερε πολλές αντιδράσεις από τους χρήστες.  .....

Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν πατήσουμε σε κάποιο σύνδεσμο, η συσκευή δεν ανταποκρίνεται και σε πολλές περιπτώσεις κολλά.
Η Apple έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε και σύμφωνα με ανακοίνωση της εντοπίστηκε και πολύ σύντομα θα υπάρχει μια αναβάθμιση που θα το διορθώσει.
Η δυσλειτουργία αυτή του νέου λειτουργικού οφείλεται στο ότι ένα καινούργιο API που προστέθηκε για τους προγραμματιστές όταν πατάμε σε κάποιο σύνδεσμο που σχετίζεται με μια εφαρμογή που έχουμε ανοιχτή κάνει το σύστημα να καταρρέει.
Έτσι τις επόμενες ώρες θα απελευθερωθεί μια καινούργια έκδοση για το ios 9.3 που δεν μπήκε με το δεξί αφού σε μια εβδομάδα έχει τρεις αναβαθμίσεις κιόλας

Σχόλια