Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple αύξησε το όριο του downloads σε 3G και 4G

Χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση η Apple αποφάσισε να αυξήσει το όριο των MB που μπορούμε να κατεβάσουμε από εφαρμογές όταν είμαστε συνδεμένοι με τον πάροχο μας σε 3G Η 4G σύνδεση.  .....

Έτσι τώρα από 50 έως 100 που ήταν πριν, τώρα μπορείτε να κατεβάσετε από 100MB μέχρι και 300MB.
Αυτό μπορεί να ακούγεται κάτι πολύ καλό αφού θα μπορούμε να κατεβάσουμε περισσότερες εφαρμογές πλέον αλλά όμως αυξάνει και την κατανάλωση των δεδομένων που έχουμε συμφωνήσει με τον πάροχο μας.

Έτσι τώρα που η Apple τριπλασίασε το όριο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην έχουμε απρόβλεπτες χρεώσεις στο λογαριασμό μας.

Σχόλια