Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple έδωσε και έβδομη beta του ios 9.3

Μια έκπληξη είχαμε σήμερα από την Apple αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της έκτης έκδοσης και μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία του σε όλους, έδωσε την έβδομη beta.  .....

Είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει κυκλοφορήσει τόσες δοκιμαστικές εκδόσεις για ένα λειτουργικό στο ios.
Αξίζει να σημειωθεί πως δικαιώθηκε και η κοινότητα του jailbreak καθώς περιμένουν υπομονετικά την επίσημη κυκλοφορία για ένα καινούργιο εργαλείο αφού η Apple θα μπορούσε να διορθώσει τις ευπάθειες του.
Η νέα δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στο κέντρο των προγραμματιστών και σε όσες συσκευές δοκίμαζαν το ios 9.3 μέσω ΟΤΑ από τις ρυθμίσεις.
Σχόλια