Για πρώτη φορα η οθόνη AMOLED είναι φθηνότερη από την LCD

0
Το κόστος παραγωγής της οθόνης AMOLED για πρώτη φορά στην ιστορία είναι χαμηλότερο από την παραδοσιακή οθόνη LCD.  .....

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η εταιρία IHS technology αφού για την παραγωγή μιας οθόνης 5 ιντσών απαιτούνται 14,3 δολάρια και για την AMOLED και 14,6 για την LCD.
Το υψηλό κόστος κατασκευής των AMOLED ήταν ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας που δεν προτιμούταν από τις εταιρίες και χρησιμοποιείται κυρίως σε high-end προϊόντα.
Οι οθόνες Amoled και Lcd έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους με την πρώτη να απεικονίζει καλύτερα τις αποχρώσεις του μαύρου και να έχει μικρότερη κατανάλωση.

Είναι γνωστό πως η Apple τελευταία υπόγραψε συμφωνία με την Samsung Display που αύξησε την παραγωγή της για την προμήθεια του 50% της παραγωγής για την Apple και ταυτόχρονα γίνονται συζητήσεις με την LG και την Sharp για την ανάθεση του άλλου 50% που θα εξοπλίσει τα προϊόντα της.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !