Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Alarm Clock ...:AppStore free today

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για εσάς που ψάχνετε μια εφαρμογή ξυπνητήρι απλή και παράλληλα λειτουργική είναι και η Alarm Clock όπου θα την βρείτε δωρεάν για σήμερα.  .....

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την εμφάνιση της με δικές σας εικόνες, να επιλέξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για να σας ξυπνήσουν ρύθμιση του ρολογιού απλά σπρώχνοντας τους δείκτες με το δάκτυλο σας αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να σας κοιμίσει το βράδυ με την δικιά σας μουσική.

Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα από τον σύνδεσμο εδώ


https://itunes.apple.com/gr/app/id599815407?mt=8Σχόλια