Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Aerb: Το super προστατευτικό γυαλί τώρα μόνο 10 δολάρια

Το Aerb πρόκειται για μια προστατευτική μεμβράνη για το iphone που το προφυλάσσει από γρατσουνιές χτυπήματα αλλά όμως δίνει στον χρήστη και περισσότερες λειτουργίες στο χέρι του.  ......


Με το Aerb έχετε στην κάτω αριστερή γωνία ένα ακόμη Home μπουτον που μπορείτε από εκεί εκτός του να κλείσετε η να ανοίξετε εφαρμογές να μεταφερθείτε στην προηγούμενη καρτέλα η στην επόμενη και άλλες λειτουργίες που μπορείτε να κάνετε με το ένα χέρι μόνο.

Το προστατευτικό Aerb από 30 δολάρια που είναι η κανονική του τιμή θα το βρείτε στο Amazon στην τιμή προσφοράς των 10 μόνο δολαρίων στον σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια