Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το λειτουργικό Yosemite τρέχει σε ένα Apple Watch

Ένας δεκαπεντάχρονος ο Billy Ellis κατάφερε να τρέξει το λειτουργικό Yosemite των Mac σε ένα Apple Watch. .....


Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό αλλά όχι και λειτουργικό αφού η οθόνη του ρολογιού δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο και είναι καθαρά μόνο για λόγους δοκιμών.
Στο σύντομο video φαίνεται να τρέχει ο εξομοιωτής του Yosemite και η εφαρμογή Finder των Mac.
Ο δημιουργός του υπόσχεται να το εξελίξει ακόμη περισσότερο κάνοντας πιο πολλά στο μέλλον.
Δείτε το Yosemite στο Apple Watch στο video που ακολουθεί.


Σχόλια