Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τίτλοι τέλους για το WhatsApp στο BlackBerry OS και το Nokia

Το WhatsApp στο επίσημο blog του ανακοίνωσε σήμερα πως αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του για τις συσκευές BlackBerry OS και Nokia.  .....

Η οριστική υποστήριξη αυτών των συσκευών θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα πως μετά από επτά χρόνια δουλειάς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με λειτουργικά που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία όπως είναι το ios και το Andorid.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του 2016 πρόκειται να σταματήσει να υποστηρίζει την πλατφόρμα BlackBerry, συμπεριλαμβανομένου του BlackBerry 10, Nokia S40, το Nokia Sybian S60, Android 2.1-2.2, και Windows Phone 7.1.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, το WhatsApp ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των άμεσων χρηστών του messenger ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους και είναι μια ακόμη πετυχημένη αγορά του Facebook και του Mark Zuckerberg που κόστισε το 2014 9 δισεκατομμύρια δολάρια.Σχόλια