Τίτλοι τέλους για το WhatsApp στο BlackBerry OS και το Nokia

0
Το WhatsApp στο επίσημο blog του ανακοίνωσε σήμερα πως αποφάσισε να σταματήσει την υποστήριξη του για τις συσκευές BlackBerry OS και Nokia.  .....

Η οριστική υποστήριξη αυτών των συσκευών θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα πως μετά από επτά χρόνια δουλειάς αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με λειτουργικά που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία όπως είναι το ios και το Andorid.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος του 2016 πρόκειται να σταματήσει να υποστηρίζει την πλατφόρμα BlackBerry, συμπεριλαμβανομένου του BlackBerry 10, Nokia S40, το Nokia Sybian S60, Android 2.1-2.2, και Windows Phone 7.1.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, το WhatsApp ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των άμεσων χρηστών του messenger ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους και είναι μια ακόμη πετυχημένη αγορά του Facebook και του Mark Zuckerberg που κόστισε το 2014 9 δισεκατομμύρια δολάρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !