Το WhatsApp ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο χρήστες

0
Ο Mark Zuckerberg ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Facebook έγραψε στην σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο πως το WhatsApp Messeger ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο χρήστες και συνεχάρη όλους συνέβαλαν για να επιτευχθεί ο στόχος. .....

Είπε ακόμη ότι ο αριθμός των χρηστών του αγγελιοφόρου έχει διπλασιαστεί από την αγορά του από το Facebook αλλά και από το γεγονός πως είναι πλέον δωρεάν για όλους και όχι με συνδρομή 0,99 ανά έτος όπως ήταν παλιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκετε στην κορυφή της λίστας στην κατηγορία των αγγελιοφόρων σχετικά με τον αριθμό των ενεργών χρηστών ανά μήνα, σε πολλές βασικές χώρες όπως είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Ρωσία.
Το WhatsApp έχει σχεδιαστεί από τον πρώην χάκερ Ian Qom, το 2009, το οποίο ενώθηκε αργότερα από τον πρώην συνάδελφό του Brian Acton με το Yahoo.

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο στους χρήστες σε 53 γλώσσες και 7 κινητές πλατφόρμες. Κάθε μέρα στο messenger αποστέλλονται 42 δισεκατομμύρια μηνύματα, 1,6 δισ. φωτογραφίες και 250 εκατ βίντεο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !