Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Week Agenda Ultimate :AppStore free today

Οργανώστε τις δουλειές σας με την βοήθεια της εφαρμογής "Week Agenda Ultimate" και δεν θα ξεχάσετε πλέον κανένα σας ραντεβού η υποχρέωση.  .....

Η εφαρμογή Week Agenda Ultimate πρόκειται στην ουσία για μια ηλεκτρονική ατζέντα, καλοσχεδιασμένη και με πολλές επιλογές που θα σας καλύψουν.
Διαθέτει και υποστήριξη για το Apple Watch και έτσι θα έχετε τον  έλεγχο και από τον καρπό σας χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το iphone από την τσέπη σας.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα βρείτε την εφαρμογή Week Agenda Ultimate διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id647233948?mt=8Σχόλια