Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Voice Keyboard Pro ™ : AppStore free today...από 9.99 δωρεάν για σήμερα

Κατεβάστε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν το μοναδικό ίσως πληκτρολόγιο που μιλά ζωντανά οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε. .....


Υποστηρίζει 91 γλώσσες μεταξύ αυτών και τα Ελληνικά και μπορεί να εκφωνήσει ζωντανά οτιδήποτε πληκτρολογήσετε να αλλάξετε την εμφάνιση του και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας το όπως το κανονικό πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
Την εφαρμογή για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα την βρείτε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id946756892?mt=8


Σχόλια