Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

USB Disk : AppStore free

Θέλετε μια εφαρμογή που να μετατρέπει το iphone σας σε ένα USB στικακι και μάλιστα δωρεάν? .....

Τότε μια καλή επιλογή είναι και η εφαρμογή που δεν χρειάζεται να μετατρέπετε τα αρχεία σας σε διάφορες μορφές και απλά με μια κίνηση Drag and drop τα τοποθετείται στους φακέλους που σας ενδιαφέρουν.
Φυσικά μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε αρχείο κειμένου, video, μουσικής και άλλα και με επιλογές αποθήκευσης/ανάγνωσης  στα περισσότερα σύννεφα.
Την εφαρμογή USB Disk μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/usb-disk/id370531520


Σχόλια