Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα νέα tweaks της εβδομάδος που πέρασε

Αρκετά νέα tweak κυκλοφόρησαν και αυτή την εβδομάδα για να κάνουν την συσκευή μας πιο λειτουργική.
Δείτε ποιο κάτω μερικά από αυτά που ίσως να σας ενδιαφέρουν. .....Zentrum – 1,99$
Με το νέο tweak Zentrum μπορείτε να πάτε άμεσα σε ένα προκαθορισμένο φάκελο της επιλογής με μια χειρονομία μέσο του Activator


Flame – Δωρεάν
Με αυτό το tweak μπορείτε να προσαρμόσετε το  Cydia με διάφορες επιλογές όπως αφαιρέστε τις διαφημίσεις,  αυτόματη συμπλήρωση στην αναζήτηση, μαύρο πληκτρολόγιο και πολλές άλλες.3D Touch Notifications- Δωρεάν
Με αυτό το tweak μπορείτε να κάνετε Peek & Pop για τα πανό των κοινοποιήσεων τους δηλαδή να πατήσετε επάνω τους και να δείτε σε παράθυρο το περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε.


BrickDate - Δωρεάν
Το tweakl που ήρθε να δώσει τέλος στην συζήτηση που έκανε τούβλο το iphone μας με το πρόβλημα με το έτος 1970 και που το διόρθωσε και η Apple στο ios 9.2.1

Wifi Passwords List – Δωρεάν
Δείτε όλους τους κωδικούς από δίκτυα που έχετε συνδεθεί και στο παρελθόν με την συσκευή σας

Meteor - $ 1,99
Επιτρέπει να έχετε σε πραγματικό χρόνο τον καιρό στο εικονίδιο της εφαρμογής αλλά και στην γραμμή κατάστασης


APTTimeout – Δωρεάν
Ρυθμίστε το χρονικό περιθώριο που θέλετε ο Cydia να ανανεώνει τις πηγές σας


Σχόλια