Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μεγάλα τα προβλήματα της TSMC από τον καταστροφικό σεισμό

Ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις ήταν πιο καθησυχαστικές καθώς εκτιμούσαν πως θα επηρεαστεί το 1% της παραγωγής από τον πρόσφατο σεισμό που έγινε στις 6 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων χτυπήθηκε και το εργοστάσιο της TSMC στην Ταϊβάν. ....

Η TSMC είναι ο προμηθευτής των επεξεργαστών μαζί με την Samsoug στο iphone 6S και στο iphone 7 θα είναι ο αποκλειστικός.
Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε πως οι ζημιές είναι πολύ μεγαλύτερες από την αρχική εκτίμηση στο κυριότερο εργοστάσιο της και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να επισκευαστούν οι ζημιές  γρηγορότερα.
Ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτή η εξέλιξη ίσως καθυστερήσει σημαντικά την παραγωγή των επεξεργαστών A10 που θα πλαισιώσουν το iphone 7Σχόλια