Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η TSMC θα είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής του A10

Η Electronic Times με σημερινό της δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν η Apple να σταματά την συνεργασία με την Samsung σχετικά με την κατασκευή των επεξεργαστών που θα ενσωματώνονται στο iphone 7. ....

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Αμερικάνικη εταιρία θα συνεργαστεί πλέον μόνο με την TSMC στην δημιουργία και προμήθεια του νέου επεξεργαστή A10  με την τεχνολογία επεξεργασίας 10-nm που θα εξασφαλίσει περισσότερη αυτονομία στην συσκευή.
Αν και στο iphone 6S χρησιμοποιήθηκε και από τις δυο εταιρίες, την Samsung και την TSMC η ίδια τεχνολογία των 14-νανομέτρων δημιουργώντας τον Α9 επεξεργαστή ωστόσο ο επεξεργαστής της TSMC εξασφάλιζε μέχρι και 20% περισσότερη αυτονομία από της Samsung.
Θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα εμπιστευτεί σε ένα μόνο προμηθευτή την κατασκευή των επεξεργαστών αφού συνήθως συνεργάζεται με δυο η και περισσότερες εταιρίες για την προμήθεια ανταλλακτικών.Σχόλια