Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Tim Cook δεύτερος πιο δημοφιλής πρόεδρος

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε το πρακτορείο Consult ανάμεσα στα πιο δημοφιλή διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, στην δεύτερη θέση έρχεται ο Tim Cook με πρώτο τον επικεφαλής του Facebook Mark Zuckerberg. ....

Ο Mark Zuckerberg κέρδισε το 48% των ψήφων και ακολουθεί ο Tim Cook με 39% των Αμερικανών ερωτηθέντων να τον φέρνουν στην δεύτερη θέση λόγο και της κατάστασης που αρνείται να συνεργαστεί με το FBI καθώς η κοινή γνώμη των Αμερικανών πολιτών είναι διχασμένη σε αυτό το θέμα.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο επικεφαλής του Amazon Jeff Bezos που έχει μόνο μια μονάδα διαφορά από τον πρόεδρο της Apple.
Αναλυτικά ο πίνακας με τα αποτελέσματα είναι....Σχόλια