Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ο Tim Cook κατέβασε την εικόνα από το twitter μετά το κάζο που έγινε

Ο πρόεδρος της Apple για να πανηγυρίσει για την ομάδα του που παραβρέθηκε ο ίδιος στο Super Bowl 2016 είχε ανεβάσει μια εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο που ....
όμως για κακή τύχη ήταν πολύ θολή και προκλητικά κουνημένη από το καλύτερο κινητό της αγοράς.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα αρνητικά σχόλια ήταν δεκάδες όπως  "Κάποιος πρέπει να του δώσει το iPhone 7+, έτσι ώστε να μπορεί να επωφεληθεί της σταθεροποίησης εικόνας» η  «Ο Θεός, αυτό είναι πραγματικά η καλύτερη φωτογραφία που θα μπορούσατε να κάνετε;" και άλλα όπως "πάρε καλύτερα ένα Samsung".
Μάλιστα πολλές σελίδες πήραν την εικόνα και την δημοσίευσαν με την λεζάντα αυτή τραβήχτηκε απο ένα iphone 6.
Έτσι ο Cook μετά από όλα αυτά αποφάσισε σήμερα και κατέβασε την εικόνα από το λογαριασμό του χωρίς κανένα σχόλιο φυσικά.
Σχόλια