Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Tim Cook θυμήθηκε σήμερα τον Steve Jobs

Ο Tim Cook εκτός από συνεργάτης με τον Steve Jobs τους συνέδεε και μια βαθιά φιλία καθώς μαζί ξεπέρασαν τους σκοπέλους στα δύσκολα χρόνια .....
και άλλωστε ο Jobs τον έχρισε στην προεδρία της Apple μετά τα προβλήματα υγείας που είχε.
Σήμερα ο Tim Cook δεν ξέχασε πως αν ζούσε ο δημιουργός της Apple θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 61 χρόνων αφού γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 1955.
Σε ένα σύντομο μήνυμα στο twitter έγραψε για τα γενέθλια του Jobs και την παρότρυνση "ας ανακαλύψουμε το αύριο".
Η ευγνωμοσύνη που έχουν όλοι στον Steve Jobs είναι μεγάλη όπως έχει αποδειχθεί στην πορεία καθώς αυτός ήταν που κατάφερε να βγει αλώβητη όταν κατρακυλούσε στην καταστροφή, αλλά και όλες οι επιτυχίες οφείλονται μέχρι τώρα σε αυτόν.Σχόλια