Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

SpotAlarm : Το tweak που θα σας ξυπνά με το αγαπημένο σας τραγούδι

Το tweak "SpotAlarm"  ένα νέο  tweak απευθύνεται στους χρήστες του Spotify που θέλουν να ξυπνάνε από το iphone τους με τραγούδια αγαπημένα από το γνωστό ραδιόφωνο.  .....

Με το νέο αυτό tweak θα μπορείτε να πάρετε από την εφαρμογή του Spotify τον σύνδεσμο ενός τραγουδιού και να να τον προσθέσετε στο ξυπνητήρι σας για να σας ξυπνήσει.
Το tweak όμως έχει και τα αρνητικά του αφού προϋπόθεση είναι ότι έχετε την συσκευή σας συνδεμένη στο δίκτυο και ότι δεν έχετε κωδικό κλειδώματος.
Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο ένας σύνδεσμος τραγουδιού και όχι περισσότεροι.
Το "SpotAlarm " αναμένεται τις επόμενες ώρες να κυκλοφορήσει δωρεάν από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια