Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

SpeakText Air :AppStore free today

Η SpeakText Air είναι μια εφαρμογή μετάφρασης αλλά δεν μεταφράζει μόνο κάποιο κείμενο που θα της υποδείξετε, μπορεί και μεταφράζει σε διαφορετική γλώσσα αυτά που θα μιλήσετε στο μικρόφωνο της συσκευής σε πραγματικό χρόνο. .....

Έτσι μπορείτε να να συνομιλήσετε με άλλες εθνικότητες χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε εσείς την γλώσσα τους.
Στην εφαρμογή θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε η να στείλετε ένα κείμενο κάπου.
Την SpeakText Air θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από 4,99 της αρχικής τιμής στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id716260435?mt=8


Σχόλια