Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Snakebite : Cydia tweak new ....όλα στο χέρι σας

Το καινούργιο tweak Snakebite η αλλιώς "δάγκωμα του φιδιού" επιτέλους μετά από αρκετές δοκιμές κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο και ασφαλές για να το κατεβάσετε. ....


Με το νέο αυτό twesak μπορείτε από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης να επιλέξετε την εφαρμογή που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να την ψάχνετε.
Για να το κάνετε αυτό αρκεί να πατήσετε την οθόνη με την λειτουργία 3D touch που έχει και θα εμφανιστεί στα αριστερά της οθόνης η μπάρα με τις εφαρμογές όπου και εσείς σύρετε επάνω της το δάχτυλο σας και σταματήστε σε αυτή που θέλετε για να ανοίξει.
Επίσης αν δεν σας βολεύει αυτός ο τρόπος μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά την οθόνη και πάλι θα εμφανιστεί η μπάρα.
Αν εξοικειωθείτε με το Snakebite θα δείτε πως στην πορεία δεν θα μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό αφού είναι αρκετά βολικό.
Το Snakebite θα το βρείτε στο ρεπό του BigBoss.Σχόλια