Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι παραγγελίες των smartwatches είναι πολύ περισσότερες από τις παραγγελίες των Ελβετικών ρολογιών

Νέα στατιστικά στοιχεία από την Strategy Analytics δείχνουν ότι οι πωλήσεις των smartwatches έχουν ξεπεράσει για πρώτη φορά τα παραδοσιακά ρολόγια που κατασκευάζονται στην Ελβετία κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2015, με την Apple Watch οδηγεί πρώτη στο κατάλογο. .....


Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, οι smartwatches παραγγελίες έφτασαν στις 8,1 εκατομμύρια μονάδες που πωλούνται σε όλο τον κόσμο κατά το τέταρτο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 316 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2014! Σε σύγκριση, οι πωλήσεις των ελβετικών ρολογιών κορυφώθηκαν σε 7,9 εκατομμύρια μονάδες κατά την ίδια περίοδο.
Το μερίδιο της αγοράς των συμβατικών ρολογιών έχει πέσει 5% σε σχέση με πέρυσι και τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Apple Watch2 που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2016 θα δώσει την χαριστική βολή?Σχόλια