Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

SA Contacts : AppStore free today

Με την εφαρμογή SA Contacts μπορείτε μέσα από την συσκευή σας να διαχειριστείτε και να αποθηκεύσετε τις επαφές σας χωρίς την χρήση του iTunes. ....

Μπορείτε να εξάγετε όλες τις επαφές η κάποιες που σας ενδιαφέρουν και είτε να τις αποθηκεύσετε στο icloud η με wifi να στη στείλετε στον υπολογιστή σας η και με ένα mail στο λογαριασμό σας.
Η επαφές μετατρέπονται σε ένα αρχείο Excel όπου μπορείτε με οποιοδήποτε πρόγραμμα να το επεξεργαστείτε.
Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα βρείτε την εφαρμογή SA Contacts δωρεάν από 2.99 της αρχικής τιμής στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id379262343?mt=8


Σχόλια