Η ομάδα Pangu συστήνει να ενημερώσουμε την συσκευή μας στο ios 9.2.1

0
Φαίνεται πως οι εξελίξεις τρέχουν σχετικά με το jailbreak και την πιθανή κυκλοφορία ενός νέου εργαλείου αφού ακόμη ένας ειδικός ο windknown που είναι μέλος της ομάδας Pangu ανέλυσε σε ένα τεχνικό άρθρο τον κίνδυνο να παραμείνουμε στο ios 9.2 .....

Ο windknown συστήνει οι χρήστες να αναβαθμίσουν στο ios 9.2.1 καθώς έχει βρεθεί μια πολύ σοβαρή ευπάθεια στο ios 9.2 όπου αν την εκμεταλλευτεί κάποιος μπορεί να πάρει ακόμη και τον έλεγχο της συσκευής.

 “值得注意的是这个漏洞可以在iOS的沙盒内触发,因此在APP内就可以直接攻击内核,获取内核代码执行权限。建议用户尽快升级到最新版本,并且避免安装来历不明的APP。”




Στο ios 9.2.1 αυτή η δυσλειτουργία έχει διορθωθεί και για την προστασία του ο χρήστης θα πρέπει να αναβαθμίσει.
Αντίθετα ο Luca Todesco πριν από λίγο καιρό είχε συστήσει πως αν θέλουμε στα σίγουρα στο μέλλον να κάνουμε jailbreak στη συσκευή μας καλό θα ήταν να παραμείνουμε στο ios 9.2 κάτι που φαίνεται πως δεν ισχύει πια αφού βρέθηκε ο τρόπος για όλα τα λειτουργικά ακόμη και το ios 9.3 που είναι σε δοκιμαστικό στάδιο.
Ίσως σύντομα να έχουμε ενδιαφέρουσες εξελίξεις καθώς τα πράγματα γίνονται πιο χειροπιαστά και το μόνο που απομένει είναι να δημιουργήσουν ένα εργαλείο που θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι οι απλοί χρήστες.
Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε πως όσοι έχετε ακόμη jailbreak αγνοήστε οποιαδήποτε αναβάθμιση αν δεν θέλετε να το χάσετε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !