Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το OS X El Capitan τρέχει σε ένα Moto 360

Πρόσφατα ένας προγραμματιστής κατάφερε και έτρεξε το λειτουργικό των MAC στην οθόνη του Apple Watch και λίγες από τις λειτουργίες του.  .....


Ο χρήστης Tech Labs όμως κατάφερε να τρέξει το πλήρες λειτουργικό OS X El Capitan κανονικά σε ένα Android ρολόι το Moto 360.
Στο video φαίνεται που δημιουργεί φακέλους στην επιφάνεια, μπαίνει στις επιλογές του λειτουργικού και ανοίγει διάφορες εφαρμογές.
Μπορεί όλα αυτά να είναι εντελώς άβολα σε μια τόσο μικρή οθόνη ωστόσο είναι εντυπωσιακό να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η φαντασία τους.
Σχόλια