Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Natalie Kerris συνεχίζει την καριέρα της στο Twitter

Η Natalie Kerris εργαζόταν για 14 συνεχόμενα χρόνια στην Apple όταν την προσέλαβε ο Steve Jobs σαν CEO της Apple, Εταιρικής Επικοινωνίας. .....

Τον περασμένο Αύγουστο αποφάσισε να σταματήσει να εργάζεται λέγοντας τότε πως θέλει να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.
Στις ευθύνες της ήταν να διαχειριστεί τις σχέσεις στο εσωτερικό της εταιρίας και η διαχείριση των δημοσίων σχέσεων.
Μάλιστα τότε είχε δημοσιεύσει μια εικόνα του Steve Jobs και έγραφε τα λόγια του "Όταν κάνεις κάτι και έχει επιτυχία τότε προχώρησε παρακάτω δεν πρέπει να μένεις ποτέ στα ίδια πράγματα".

Σήμερα σε ανάρτηση στο twitter ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Τζακ Ντόρσεϊ την καλωσόρισε και αυτή με την σειρά της τον ευχαρίστησε.
Έτσι πλέον η Natalie Κέρης θα εργάζεται για το twitter.


Σχόλια