Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

movieStudio : AppStore free today

Έχετε πολλές εικόνες από στιγμές σας στην συσκευή και θέλετε να τις έχετε όλες μαζί με κάποιον όμορφο τρόπο? ....

Τότε ίσως σας ενδιαφέρει η εφαρμογή movieStudio όπου μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα video προσθέτοντας όσες εικόνες θέλετε και να το διαχειριστείτε μετά είτε αποθηκεύοντας το στην συσκευή είτε να το στείλετε κάπου.
Την εφαρμογή θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν από 2,99  στο σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/id666202151?mt=8Σχόλια