Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Kidsecure : Cydia tweak new 1.0.0 ($1.49)

Το Kidsecure είναι ένα νέο tweak που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όποιους από εσάς είστε γονείς αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.  .....

Με αυτό το tweak μπορείτε να κάνετε την συσκευή σας περισσότερο ασφαλές για τα παιδιά σας προσθέτοντας κωδικό κλειδώματος σε συγκεκριμένες εφαρμογές, να απενεργοποιήσετε το WiFi σε ορισμένες στιγμές, ακόμη και να κλειδώνει ολόκληρη η συσκευή σε συγκεκριμένες ημέρες.
Έτσι θα εξασφαλίσετε το πότε και πόσο θα χρησιμοποιεί το παιδί σας η κάποιος άλλος την συσκευή σας.
Το Kidsecure μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.Σχόλια