Νέα ομάδα θα κυκλοφορήσει το επόμενο Jailbreak

0
Το τελευταίο εργαλείο για το Jailbreak ήταν πριν από 119 ημέρες και ήταν στο ios 9.0.2 από την ομάδα Pangu. .....

Από τότε δεν έχουμε καμιά νέα πληροφορία με εξαίρεση τους γνωστούς προγραμματιστές ασφαλείας που μας έδειξαν εικόνες επιδεικτικά από την συσκευή τους αλλά δεν πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσουν ένα νέο εργαλείο.
Λέγεται μάλιστα πως οι ίδιοι δείχνουν τα τρωτά σημεία που βρίσκουν στον κώδικα, στην ίδια την Apple για να τα διορθώσει κάνοντας ακόμη δυσκολότερο ένα πιθανό νεο jailbreak.
Σήμερα όμως η σελίδα "iDigitalTimes" ισχυρίζεται από καλά πληροφορημένες πηγές πως μια νέα ομάδα έχει ξεκινήσει τις δοκιμές και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ένα νέο εργαλείο σύντομα.
Πληροφορίες για το όνομα αυτής της ομάδας δεν δημοσιεύτηκαν αλλά όπως αναφέρει η σελίδα, γεμάτοι με νέες φιλοδοξίες δουλεύουν επάνω στο ios 9.2 και ios 9.3
Τελευταία φορά που είχε αργήσει τόσο πολύ να κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο ήταν στο iphone 5 όπου μείναμε στην σιωπή για 136 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου εργαλείου και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !