Κυκλοφόρησε το jailbreak του ios 9.2 - 9.2.1?

0
Είναι η δεύτερη μεγάλη αναμονή από το 2008 που πρώτο κυκλοφόρησε, για ένα πολυπόθητο Jailbreak που θα έλυνε τα χέρια στις ios συσκευές που έχουν το 9.2 μέχρι και το 9.2.1 .....

Σε αυτό το διάστημα έχουμε πολύ μικρή ενημέρωση για τις εξελίξεις με την βεβαιότητα πως οι προγραμματιστές (Taig-Pangu) είναι σίγουρο πως έχουν βρει τον τρόπο για ένα καινούργιο εργαλείο που πιθανόν να κυκλοφορήσει στο ios 9.3
Παράλληλα όμως εμφανίστηκαν και νέα πρόσωπα που ισχυρίζονται πως έχουν δημιουργήσει νέα εργαλεία για το jailbreak που στην πορεία πολλά από αυτά αποδείχτηκαν ψεύτικα.
Ο @ToJeTenKenny είχε γράψει και το είχαμε αναφέρει και στο blog πως έχει δημιουργήσει ένα νέο εργαλείο ανεβάζοντας και εικόνες στο λογαριασμό του.
Σήμερα έγραψε πως επιτέλους η μέρα έφτασε και μπορείτε να το κατεβάσετε όλοι για MAC και Windows.
Εγώ πριν γράψω αυτές τις γραμμές προσπάθησα να το τρέξω στο Mac μου για δοκιμή αλλά δεν λειτουργεί κάτι που το αναφέρουν και άλλοι στο twitter αλλά δυστυχώς δεν διαθέτω Windows.

Αν κάποιος από εσάς σκοπεύει να το δοκιμάσει το κάνει με δικιά του ευθύνη (πολύ πιθανό να είναι ψεύτικο) καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε το λογαριασμό σαν επίσημο στην κοινότητα jaibreak αλλά ούτε και αν είναι ασφαλές.
Μείνετε συντονισμένοι στο blog και ανοίξτε τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή μου αν  την έχετε κατεβάσει και για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.

                                                             J.B MAC
https://drive.google.com/file/d/0B-RJaqTuaf9iWlhFajFBSFJ2eFU/view
                                                            J.B WINDOWS
https://drive.google.com/file/d/0B-RJaqTuaf9iaFNDRzNkN2RoMlU/view
 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !