Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να μοιραστείτε με άλλους την μουσική από το iTunes χωρίς περιορισμούς

Το iTunes είναι η μοναδική επιλογή της Apple για να βάλουμε μουσική η ηχητικά βιβλία στην συσκευή μας αλλά ......
υπάρχουν πολλοί περιορισμοί και ως την κωδικοποίηση αλλά και τα δικαιώματα DRM όπου εξασφαλίζει η Αμερικάνικη εταιρία τα αποκλειστικά δικαιώματα.
Έτσι για παράδειγμα αν έχετε αγοράσει κάποια τραγούδια δεν μπορείτε να τα παίξετε σε άλλη συσκευή καθώς οι περιορισμοί DRM επιτρέπουν την αναπαραγωγή σε μια μόνο συσκευή.

Εδώ θα σας βοηθήσει το πρόγραμμα Noteburner για επιτραπέζιους υπολογιστές όπου εκτός ότι μετατρέπει την μουσική σας σε διαφορετική μορφή αλλά ταυτόχρονα αφαιρεί και τους περιορισμούς DRM και μπορείτε να μοιραστείτε την μουσική σας σε οποιαδήποτε συσκευή.
Το Noteburner θα το βρείτε δωρεάν για υπολογιστές Windows και Mac με περιορισμένες δυνατότητες στον σύνδεσμο εδώ και αν θέλετε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να πληρώσετε 39,95 δολάρια.

Σχόλια