Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Σύντομα το iphone θα επικοινωνεί με την νοηματική γλώσσα

Η Apple κατέθεσε σήμερα ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπου με το iphone θα μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με την νοηματική γλώσσα. ....

Το νέο αυτό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ονομάζεται  «Three-Dimensional Hand Tracking Using Depth Sequences» που σημαίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις κινήσεις των χεριών σε τρισδιάστατο χώρο. Το έγγραφο της Apple υποδεικνύει ότι η συσκευή θα ανιχνεύει την κίνηση του χεριού του χρήστη παρόμοια με την αναγνώριση προσώπου στην εφαρμογή Photo Booth.
Το ειδικό λογισμικό θα χρησιμοποιεί την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής και θα μπορεί να μετατρέψει την κίνηση στην νοηματική γλώσσα.
Δεν είναι σαφές το πότε θα δούμε αυτή την τεχνολογία αλλά η Apple δουλεύει μεγάλο διάστημα πάνω σε αυτό από το 2009 με εντολή τότε του Steve Jobs.Σχόλια