Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα μπαταρία θα κρατά το iphone σας για πέντε ημέρες χωρίς φόρτιση

Μια ομάδα από το Λος Άντζελες ανάπτυξαν μια νέα μπαταρία για το iphone όπου θα μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και πέντε φορες την αυτονομία.  ....


Η μπαταρία αυτή θα είναι υψηλής χωρητικότητας στα 6860 mAh, αντί των 1715 mAh που είναι κανονικά και μεταφράζεται αυτό έως και 40 ώρες περιήγηση στο διαδίκτυο, έως και 45 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, μέχρι και 200 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή περισσότερο από ένα μήνα χρόνο αναμονής.
Στα αρνητικά είναι πως λόγο του πάχους θα κάνει το iphone πιο παχύ αλλά αναλαμβάνει η εταιρία να συνοδεύεται από ένα κάλυμμα που δεν αλλάζει την όψη αλλά μόνο το πάχος.
Φυσικά αυτή η αλλαγή αφαιρεί την εγγύηση της Apple όμως και εδώ η εταιρία δίνει δικιά της για ένα χρόνο σε ότι συμβεί.
Το έργο χρειάζεται 100.000 δολάρια για να ξεκινήσει αλλά μόλις συγκεντρώθηκαν περίπου 20.000 δολάρια σταμάτησε γιατί ανέλαβε κάποιος ανώνυμος να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια.
Για προ παραγγελίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα εδώΣχόλια