Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το iPhone SE

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία πως σε λίγες ημέρες θα δούμε το καινούργιο μικρό iphone σε με οθόνη στις 4 ίντσες αφού οι πληροφόρηση που έχουμε ολοένα και γίνετε μεγαλύτερη.  ....


Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν από την Γαλλική σελίδα Nowhereelse και αναφέρεται πως είναι μέσα από το εργοστάσιο κατασκευής
Έτσι νέες εικόνες που κυκλοφόρησαν σήμερα στο διαδίκτυο δείχνουν την πρόσοψη του νέου iphone και την οθόνη του.
Στις εικόνες που συγκρίνονται με την  οθόνη του iphone 6S φαίνεται πως το νέο iphone SE δεν θα υποστηρίζει την λειτουργία 3D touch αφού διακρίνετε πως λείπουν οι ειδικοί αισθητήρες που είναι για αυτή τη λειτουργία.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τις εικόνες  σε αυτή την ειδική αυτή έκδοση του iphone που πρόκειται να παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου.

Σχόλια