Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής του σχεδιασμού των γραφικών για το iphone και ipad

Το 2016 φαίνεται πως δεν μπήκε καθόλου καλά για την Apple αφού τα προβλήματα είναι απανωτά το ένα πίσω από το άλλο και τις μετοχές να κατρακυλούν με τις πωλήσεις να λιγοστεύουν στα προϊόντα της. ....

Ένα ακόμη χτύπημα ήρθε σήμερα από την εταιρία Imagination όπου έχει αναλάβει το σχεδιασμό των γραφικών για τις συσκευές της Apple με το επικεφαλής να παραιτείτε σήμερα όπως αναφέρει δημοσίευμα της
Dailycomm.
Πρόεδρος της εταιρίας Imagination ήταν μέχρι σήμερα ο Hossein Yassaye και την θέση του παίρνει ο Andrew Heath.

Η Imagination είναι μια βρετανική εταιρία που η αξία των μετοχών της ήταν στις 436 εκατομμύρια δολάρια και μάλιστα μετά την παραίτηση η μετοχή της έπεσε 16% κάτω και τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα λόγο της εξάρτηση της από την Apple αφού στο αντίπαλο στρατόπεδο η Samsung σημειώνει άνοδο.
Με την πτώση των πωλήσεων του iphone η Imagination αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα και φαίνεται πως αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σχόλια