Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξανά η καμπάνια για φωτογραφίες με το iphone από την Apple

Μετά την επιτυχημένη περσινή καμπάνια από την Apple που δημοσίευσε εικόνες τραβηγμένες από την κάμερα του iphone 6 αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά το ίδιο επιχείρημα για το iphone 6S. ....


Ενώ η προηγούμενη εκστρατεία περιελάμβανε μια ποικιλία των φωτογραφικών θεμάτων από τοπία με πολύ κοντινά πλάνα, αυτή τη φορά, η Apple έχει θέσει την εστίαση σε πορτραίτα, που οι περισσότεροι από αυτούς φωτογραφήθηκαν σε απλές καθημερινές στιγμές.
Η νέα καμπάνια θα ξεκινήσει στις 31 Ιανουαρίου από 85 πόλεις σε 26 χώρες και οι δημιουργίες θα πρέπει να είναι χωρίς καμία επεξεργασία με οποιοδήποτε τρόπο εκτός από την κάμερα του iphone.Σχόλια