Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Νέες πληροφορίες για τα ακουστικά του iphone 7

Την πληροφορία ότι θα αφαιρεθεί η υποδοχή των ακουστικών από το iphone 7 την έχουμε ακούσει εδώ και αρκετό καιρό αλλά νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα κινηθεί σε μια έξυπνη κίνηση για το επόμενο μοντέλο. .....

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε πως από το iphone 7 η εταιρία θα έχει υποστήριξη ακουστικών από την θύρα Lightning που υπάρχει αλλά μαζί με την συσκευή η Apple θα δίνει και ασύρματα ακουστικά.
Τα ακουστικά θα ήταν εντελώς ασύρματα, με δύο ξεχωριστές λοβούς που απαιτούν τακτική φόρτιση.
Όμως το πρώτο κινητό χωρίς το βύσμα ήχου 3.5mm δεν θα περιλαμβάνει το προηγμένο σύστημα μείωσης θορύβου κάτι που θα προστεθεί στο επόμενο μοντέλο του iphone 7 μέσα στο 2017.
Με αυτή την κίνηση η Apple και θα μπορεί να μεταβεί σε ένα νέο σύστημα αναπαραγωγής αλλά θα κερδίσει και χρόνο για να το εξελίξει ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Σχόλια