Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Μια άποψη του iPhone 7 με το ios 10

Εν αναμονή του επόμενου iphone και του λειτουργικού που θα ενσωματώνει το ios 10 κυκλοφορούν πολλά video στο YouTube που άλλα είναι στα όρια της φαντασίας και άλλα προσεγγίζουν την πραγματικότητα. ....


Ένα τέτοιο video μας δείχνει το επόμενο iphone 7 με κυρτή οθόνη OLED από άκρη σε άκρη στην συσκευή και τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος να βρίσκετε ενσωματωμένος στην οθόνη.
Ο δημιουργός του video έχει μια άποψη για το πως θα είναι το ios 10 με δυνατότητα επιλογής του χρήστη κάτι που τώρα είναι μόνο στα ipad και συντομεύσεις εφαρμογών από την οθόνη κλειδώματος.
 Ακόμη διακρίνουμε μια πιο εξελιγμένη άποψη της λειτουργίας 3D touch αφού αντί για επιλογές εμφανίζεται σε μικρογραφία η ίδια η εφαρμογή.

Το video είναι μέσα στα όρια της πραγματικότητας και τις φήμες που έχουμε ακούσει αλλά μέχρι να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο δείτε το σχετικό video πιο κάτω.Σχόλια