Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Το iPhone 7 θα περιλαμβάνει Dual Camera

Ο εμπειρογνώμονας της Εταιρείας KGI Securities Ming-Chi Kuo είναι γνωστός για τις αξιόπιστες πληροφορίες που δίνει κατά καιρούς για την Apple.  .....


Έτσι σήμερα υποστηρίζει πως η Apple θα κυκλοφορήσει δυο εκδόσεις στο iphone 7 με την μεγαλύτερη (iphone 7 plus) να διαθέτει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά της για καλύτερα αποτελέσματα.
Σε αυτή την συσκευή θα ενσωματωθεί η ισραηλινή τεχνολογία Linx που αποκτήθηκε από την Apple τον Απρίλιο του 2015.
Και οι δύο αισθητήρες κατασκευάζονται από την Sony με ανάλυση 12 megapixels.
Μία από τις κάμερες θα παρέχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και ευρεία γωνία θέασης και η άλλη τρεις φορές οπτικό ζουμ.

Σήμερα η σελίδα CNET δημοσίευσε ένα video όπου φαίνονται τα πλεονεκτήματα της διπλής κάμερας όπου εκτός από  σημαντικά καλύτερη ευκρίνεια των φωτογραφιών υπάρχει και μεγαλύτερο οπτικό zoom.
Το νέο iphone θα κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου μέσα στο 2016

Σχόλια