Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Πως θα κάνετε φωτεινό το λογότυπο στο iphone 6/6S μόνοι σας

Για τους περισσότερους από εμάς το iPhone δεν είναι απλά ένας τρόπος επικοινωνίας είναι πολλά περισσότερα στην καθημερινότητα μας και είναι λογικό ακόμη και να θέλουμε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. 


Μια εντυπωσιακή ιδέα για να κάνουμε το iphone μας ξεχωριστό είναι και η προσθήκη φωτισμού στο λογότυπο στην πίσω πλευρά.
Με ένα ειδικά κατασκευασμένο LED που μπορείτε να το τοποθετήσετε ακόμη και μόνοι σας αφού πλέον έχει γίνει πολύ εύκολη η τοποθέτηση του όπως θα δείτε στο video πιο κάτω και μάλιστα δεν επηρεάζει καθόλου την μπαταρία του iphone αφού ανάβει ελάχιστες στιγμές μαζί με την οθόνη και με πολύ μικρή κατανάλωση.

Το κόστος του φωτεινού LED ξεκινά από 16 Ευρώ και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από το Amazon είτε από E-Bay και στο video δείτε πόσο απλή είναι η τοποθέτηση του.


Σχόλια